Home Kuriozitete Adresa e e-mailit më të gjatë në botë

Adresa e e-mailit më të gjatë në botë

431
0

Ekzistojnë shumë rekorde, por ky është më i pazakonti. Adresa e-mail më e gjatë në botë ka 411 shenja dhe nuk është e lehtë të mbahet mend.

Zachary Reidell ka hapur adresën me 411 shenja duke thyer kështu rekordin e Peter Craug, i cili ka adresën me 345 shenja.Nëse dëshironi ta përgëzoni Zacharyn për rekordin e tij, mund t’i shkruani në këtë e-mail adresë:

hi-this-is-the-longest-email-in-the-world-and-is-much-superior-to-contact-admin-hello-webmaster-info-services-peter-crazy-but-oh-so-ubber-cool-english-alphabet-loverer-abcdefghijklmnopqrstuvwxyz-at-please-try-to.send-me-an-email-if-you-can-possibly-begin-to-remember-this-coz.this-is-the-longest-email-address-known-to-man-but-to-be-honest.this-is[email protected]

Megjithatë disa programe, siç është Outlook, nuk pranojnë adresa kaq të gjata, kështu që ai do ta shkurtojë pak. Por problemi i vërtetë është kur futet në internet nëpërmjet telefonit ose në “internet caffe”. Nëse adresa thjeshtë nuk kopjohet, atij do t’i duhet goxha kohë për ta shkruar.