Home Aktualitet Agjerimi i Ramazanit, rregullat dhe vlerat e tij

Agjerimi i Ramazanit, rregullat dhe vlerat e tij

512
1
Agjerimi i Ramazanit

Materiale per te lexuar rreth agjerimit te muajit te Ramazanit. Cfare vlere ka ky muaj, si duhet te agjerohet Ramazani, cilat jane rregullat e agjerimit te Ramazanit.

Pse duhet te agjerojme muajin e Ramazanit? Per keto pyetje dhe te tjera rreth agjerimit te muajit te Ramazanit lexoni artikujt e meposhtem.

 

 

Ketu keni kalendarin e Ramazanit

1 COMMENT

Comments are closed.