Home Si te gatuajme Fjale te Urta ”..Ai qesh dhe ska asgjë. . .Ndërkohë ti qan dhe ke gjithçka…???

”..Ai qesh dhe ska asgjë. . .Ndërkohë ti qan dhe ke gjithçka…???

404
0