Home Extra Flash Alarm per bombe tek Tajvani, rezultoi fals

Alarm per bombe tek Tajvani, rezultoi fals

351
0

Alarm bombe ke tajvaniAlar i rreme tek Tajvani ne Tirane nga nje telefonate anonime. Kthehet normaliteti ne kompleksin Tajvan ne kryeqytet. Alarmi per bombe, pas kontrollit te detajuar te policise ka rezultuar fals, nderkohe qe policia njofton se ka shoqeruar nje ferem qe ka kryer telefonaten.

Alarmi u dha nga nje telefonate anonime, bere nga Kavaje, nga nje femer. Me pas eshte njoftuar salla opreative e Tiranes dhe ka nisur menjehere puna.

Forca te shumta te policise mberriten ne vendin e ngjarjes dhe bene evakuimin e personave te pranishem ne kete zone, perfshire sigurisht edhe gjithe personelin.