Albert Xhani, Hasan Lika dhe Perlat Musta duke shijuar Partizanin e tyre “madheshtor”, ne kompleksin e ekipeve kombetare ne Kamezhttp://www.sportishqiptar.com.al/albert-xhani-hasan-lika-dhe-perlat-musta-duke-shijuar-partizanin-e-tyre-madheshtor-ne-kompleksin-e-ekipeve-kombetare-ne-kamez/

Comments are closed.