Home Video lajme Angli, prej vitit të ardhshëm populli voton për ligjet e parlamentit

Angli, prej vitit të ardhshëm populli voton për ligjet e parlamentit

263
0

Qe nga viti i ardhshem, ne Britanine e Madhe do te jete vete populli qe do te zgjedhe dhe do te votoje tligjet qe miratohen ne parlament. Nje projekt i qeverise se Devid Kameron parashikon qe vete zgjedhesit te votojne projekligjet nepermjet internetit.