Apeli në News 24, vijnë ndihmat e para për familjen Palushi

Pas apelit ne news24 kanë mbërritur dhe ndihmat e para për familjen palushi në qytetin e fushë arrëzit. Një familje nga Gjakova, një shqiptar në shtetet e bashkuara por edhe vetë kreu i partisë socialiste edi rama përmes deputetit Ndue Kola i janë bashkuar thirrjes për të ndihmuar familjen e cila humbi kryefamiljarin 2 vite më parë.

Comments are closed.