Home Si te gatuajme Fjale te Urta Askush nuk mund te kthehet mbrapa dhe te kete nje fillim te...

Askush nuk mund te kthehet mbrapa dhe te kete nje fillim te ri, por cdokush mund te filloje sot dhe te kete nje fund te ri

487
0
Askush nuk mund te kthehet mbrapa dhe te kete nje fillim te ri, por cdokush mund te filloje sot dhe te kete nje fund te ri..