Home Lajme Sport Atletit i thyhet shkopi gjate kercimit (VIDEO)

Atletit i thyhet shkopi gjate kercimit (VIDEO)

557
0

Teksa eshte hedhur ne kercim me shkop, atletit kubanez Lazaro Borges, i eshte thyer shkopi ne tre copash. Atleti ka rrezikuar seriozisht demtimin por fatmiresisht nuk ka pesuar demtime gjate renies.
Ai në përpjekjen e tij të parë në kërcimet me shkop pati një situatë komike. Kubanezi vrapoi me synimin për ta kapërcyer pengesën 5, 35 metra, por pasi u hodh në ajër iu thye shkopi dhe u përplas në sfungjer. Kjo situatë e shpërqendroi së tepërmi atletin kubanez, i cili më pas nuk arriti të kërcejë më lart se 5,50 metra, duke mbetur jashtë garës finale. Borhes në kampionatin e fundit botëror zuri vendin e dytë, me kërcimin 5,90 metra.