Panairi i gjelit te detit ne Peqin

Shpendët sigurisht që nuk e dinë se pas panairit, shumë prej tyre do të përfundojnë në treg dhe më pas do të bëhen pjesë e tryezave të natës së vitit të ri. Panairi i gjelave të detit në qytetin e Peqinit, e kthyer në një... Read more →

Fatkeqesite ne kendveshtrimin Islam

Si ti kuptojme fatekeqesite qe e godasin njeriun. Pse Zoti i denon disa njerez dhe disa te tjere nuk i denon. Sprovat apo fatkeqesite ballafaqohen nga besimtarët I Dërguari i Allahut (sal-lAll-llahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: “Kur Allahu... Read more →
1 2 3 4 5 6 549