Home Aktualitet Bankat shtrengojne kredite per bizneset e vogla

Bankat shtrengojne kredite per bizneset e vogla

367
0

Banka e Shqiperise ne nje vrojtim te sajin per tre mujorin e dyte te ketij viti ve re se bankat nuk japin kredi vecanerisht per bizneset e vogla dhe te mesme e kur ka te beje vecanerisht me kreditimin ndersa per bizneset e medha bankat kane ofruar lehtesi brbrBanka Qendrore arsyet kryesore qe bankat kane shtrenguar dhenien e kredive kane te bejne me ecurine kredive me probleme problemet specifike te sektorit ku zhvillon aktivitetin e tij biznesi dhe situata makroekonomike ne vend brbrNdersa per individet vleresohet se bankat kane qene me pak shtrenguese fale rritjes se konkurrences por edhe permiresimit te gjendjes se likuiditetit brbrbr


Gazetastart