Home Video lajme Bashkia e Tiranës festë me 300 fëmijë, Rama vallëzon me ta

Bashkia e Tiranës festë me 300 fëmijë, Rama vallëzon me ta

242
0

Bashkia e Tiranës ka festuar dhe ka shpërndarë dhurata për rreth 300 fëmijë në nevojë të Tiranës. I pranishëm në festë ka qenë dhe kreu i bashkisë së Tiranës Edi Rama, i cili ka vallëzuar edhe vetë me fëmijët.