Home Video lajme Berisha: Opozita të bashkëpunojë për integrimin

Berisha: Opozita të bashkëpunojë për integrimin

223
0

Kryeministri deklaron se qeveria gjatë vitit 2011 do të bëjë gjithcka për përmbushjen e detyrimeve per statusin e vendit kandidat në Bashkimin Europian. “Edi Ramës i kam dalë borxhit dhe i dal përsëri.”- deklaroi Berisha në mbledhjen e sotme të qeverisë.