Home Video lajme Berisha urim për Shkodrën: Të gëzuar se s'ka jetë të humbura……

Berisha urim për Shkodrën: Të gëzuar se s'ka jetë të humbura……

259
0

…… edhe pse ka raste me trauma psikologjike. Raportohen raste me trauma psikologjike, dhe gjene e gjalle te ngordhur te cilen u mban jeten!