Home Video lajme Biznesi kërkon zbatimin e amnistisë fiskale

Biznesi kërkon zbatimin e amnistisë fiskale

263
0

Biznesi kërkon zbatimin e aministisë fiskale, një nismë që nuk u arrit gjatë këtij viti. Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Nikolin Jaka deklaron se kjo amnisti duhet të aplikohet sa më shpejt, ashtu sic po bëjnë edhe vendet fqinjë, si Greqia