Home Extra Foto Blackberry i ri, njësoj si iPhone! Foto dhe Video

Blackberry i ri, njësoj si iPhone! Foto dhe Video

652
0

blackberry i ri si iphoneBlackberru i ri L – series do te jete i ngjashem me Iphone. Smartfone i hedhur ne treg se fundmi nga kompania kanadeze do te kete ngjashmeri me Ipone.