Bombulat e gazit, tregtarët abuzojnë me peshën dhe kushtet teknike

Drejtoria e Metrologjisë ka konstatuar abuzime të shumta në tregun e gazit të lëngshëm. Drejtuesit e këtij institucioni deklarojnë se tregtarët abuzojnë me peshën dhe kushtet teknike të bombulave të gazit.

Comments are closed.