Home Lajme Sport Bosnje – Shqiperi Live ne atdhe.al

Bosnje – Shqiperi Live ne atdhe.al

580
0

Ndeshjen e ardhshme te kombetares shqiptare Bosnje Hercegovine – Shqiperi do te mund ta ndiqni live ne adresen e meposhtme  http://atdhe.al/sport.html me komnet shqip nga TVSH dhe ne HD . Ne kete adrese mund te shikon idhe evente te tjera sportive si dhe tv te ndryshme ne nje version te formatit HD.

Atdhe.al I ofron shqipetreve ne emigrim te ndjekin nga TVSH ndeshjen e Ekipit te tyre Kombetar SHqiperise kunder Bosnjes e cila do te luhet ne date 7 qershor 2011 ne oren 8:30ne Bosnje.

Bosnja dhe shqiperia direkt nga TVSH ne INternet ,

Shqiperi Bosnje LIVE ONLINE 7 korrik 2011

Bosnia vs. Albania LIVE TVSH 7  JUNE

SHiko Shqiperi Bosnje LIVE nga televizioni shqiptar