Brenda ketij viti Shqiperia pa municione te teperta

Siguria eshte dhene nga kreu i Mbrojtjes Arben Imami sipas te cilit brenda vitit 2010 do te asgjesohen te gjitha municionet e teperta brbrGjate nje takimi me se bordit drejtues te asgjesimit te municioneve te teperta Imami u shpreh se nder prioritetet e ministrise se tij eshte edhe marrja e poligoneve brbrDiten qe do te shkaterrojme edhe municionet e rrezikshme atehere do te jemi te cliruar nga rreziku dhe nga nje peshe e madhe qe qendron mbi te gjithe popullin shqiptar dhe jo vetem mbi ne ka theksuar Imami brbrbr


Gazetastart

Comments are closed.