Home Si te gatuajme Fjale te Urta Bukuria nuk eshte e gjitha te pasurit nje fytyre te bukur, por...

Bukuria nuk eshte e gjitha te pasurit nje fytyre te bukur, por te pasurit nje mendje te bukur, nje zemer te bukur dhe nje shpirt te bukur…

296
0