Home Video lajme Burrel, familja Sata pret festat në qiell të hapur

Burrel, familja Sata pret festat në qiell të hapur

254
0

Një familje në Burrel po i kalon këto ditë në mes të katër rrugëve, pasi për shkak të pamundësive ekonomike nuk mund të gjejë një strehë ku të mund të jetojë. Për shkak të gjendjes së invaliditetit të burrit dhe mos gjetjes së një pune nga bashkëshortja e tij, cifti si dhe tre fëmijët e tyre kërkojnë ndihmë nga autoritetet.