Historia e 64 qyteteve të Shqipërisë

Në vitin 1990 popullsia e Shqipërisë zinte 70 për qind në fshat dhe 30 për qind në qytet dhe vendi ynë ishte gati një fshat i madh. Megjithatë edhe pse shifrat ishin kokëforte, Shqipëria numëronte 64 qytete. Një paradoks, në një... Read more →

Çelen aplikimet për studimet në Itali

Tiranë – Të gjithë maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet në universitetet italiane, mund të tërheqin pranë sportelit të ambasadës një dosje të veçantë për pararegjistrimin. Kjo dosje, përmban formularët e nevojshëm... Read more →
1 138 139 140 141 142 143