Peticioni për bashkimin Shqipëri – Kosove

Firmos peticionin për referendumin e bashkimit Kosovë-Shqipëri! Aleanca Kuq e Zi me 28 Nëntor 2012 ka ndërmarrë inisiativën për të kërkuar organizimin e referendumit popullor për bashkimin e shtetit Shqiptar me shtetin e Kosovës. Kjo... Read more →

40 Firmetaret e pavaresise – emrat dhe qytetet

Ja kush jane 40 firmetaret e pavaresise se Shqiperise. Emrat styre qe firmosen shpalljen e pavaresise se shqiperise ne daten 28 nentor 1912 Berat: Sami Bej Vrioni, Ilias Bej Vrioni, Taq Tutulani, Babë Dud Karbunara; Skrapar: Xhelal Bej Koprencka;... Read more →
1 2