Kush qëndron prapa filmit anti-islam (VIDEO)

Filmi pafajesia e muslimaneve “Kjo është kthyer në një makth”, tha një nga aktoret e filmit anti-islamik. Ajo pohon se ka menduar se po xhiron filmin për jetën në Egjipt para 2000 viteve. Por, kur e ka parë promon në YouTube, e... Read more →

Sekreti i suksesit te Gjermanise

Imagjinoni një vend, banorët e të cilit punojnë më pak orë se shumë të tjerë, forca punëtore e të cilit nuk është veçanërisht produktive dhe fëmijët e të cilit shpenzojnë më pak kohë në shkolla se shumica e fqinjëve të... Read more →
1 2 3 4 5 17