Mjekrra, jo vetem ne mode por dhe e shendetshme

Mjekrat kanë efekt të dobishëm në shëndet, veprojnë si njëfarëlloj izoluesi dhe mbrojnë nga dhimbja e fytit dhe djegiet nga dielli, ndërsa lehtësojnë edhe astmën, të cilën e nxisin grimcat e polenit. Trendi i mjekrës është... Read more →

Alkooli, a i mendojmë vallë rreziqet e tij?

Por çfarë behët për parandalimin e alkoolizmit tek të rinjtë ? A është e angazhuar shoqëria dhe aq me shumë shkolla në programe që të vënë në dukje shkaqet tepër të dëmshme të alkoolit jo vetëm në kuadrin social, por dhe... Read more →

10 rregulla për të ruajtur sytë nga kompjuteri

Kur përdorim shumë kompjuterin shikimi është i pari që vihet në rrezik. Do te mjaftonin dy orë në ditë para monitorit te kompjuterit apo laptopit, dhe mund të shtohen seriozisht problemet e shikimit dhe gjysma e orëve që kalohen... Read more →
1 2 3 7