Si të gatuajmë “Pulë e mbushur”

Si të gatuajmë “Pulë të mbushur” – Receta gatimi për “Pulë të mbushur”.  Marrim pulën dhe e cajmë në mes dhe i heqim tgjitha kockat që ka. Më pas shtojmë djathin, erëzat, specat, hudhrën, 2 karrotat... Read more →
1 2 3 5