Rezultatet e censusit, kombesia dhe feja

INSTAT ka përfunduar përpunimin e të dhënave të mbledhura nga censusi dhe pritet të deklarojë rezultatet më datë 13 dhjetor. Pyetjes në formularin e censusit që lidhet me kombësinë i janë përgjigjur si shqiptarë 83% e të pyeturve.... Read more →

Dëmtimi i Mesit alarmon Barcelonën (Video)

Dëmtimi i Leo Mesit ka shtangur e heshtur “Kamp Nou”, i ka ngrirë të gjithë edhe para ekraneve televizive, që po përcillnin ndeshjen e Ligës së Kampioneve, Barcelona-Benfika, e mbyllur pa gola, 0-0. Për një moment është menduar... Read more →
1 2 3 4 5 213