Home Si te gatuajme Fjale te Urta Cfare eshte dashuria? Ne matematike eshte nje problem, Ne histori eshte nje...

Cfare eshte dashuria? Ne matematike eshte nje problem, Ne histori eshte nje beteje, Ne shkence eshte nje reaksion, Ne art eshte nje zemer, Por per mua??? Dashuria eshte dhe do te jete thjesht TI

421
0