Home Video lajme Delegacioni shqiptar ne Strasburg

Delegacioni shqiptar ne Strasburg

268
0

Në Shqipëri anëtarët e delegacionit parlamentar në Asamblenë e Këshillit të Europës zhvilluan sot një takim për të përcaktuar një qëndrim të përbashkët për të kundërshtuar raportin e relatorit të Këshillit, Dik Marty mbi një trafik të mundshëm organesh të zhvilluar në fund të viteve ’90 nga ish ushtria clirimtare e Kosovës. Në Tiranë ky raport është konsideruar i pabazuar në fakte dhe autoritetet janë shprehur ta hapura për rifillimin e hetimeve mbi akuzat e ngritura.