Home Aktualitet Drejtesia britanike le ne qeli Ilir Kumbaron

Drejtesia britanike le ne qeli Ilir Kumbaron

286
0

Vendimi eshte marre gjate procesit gjyqesor qe ka nisur dje pas kerkeses per lirimin me kusht per Kumbaron i akuzuar per rrembimin torturimin dhe zhdukjen e biznesmenit shqiptar nga Maqedonia Remzi HoxhabrbrAvokatet e Kumbaros kane vendosur garanci pasurore per te liruar klientin e tyre por kjo nuk iu ka sherbyer si prove bindese gjyqtarevebrbr Kumbaro e ka mohuar vazhdimisht identitetin e tij duke deklaruar se eshte shtetasi Shaqe Shatri nga Kosova Tashme pritet te merret nje tjeter vendim per te nga drejtesia britanike e cila do te vendose nese Kumbaro do te ekstradohet ne drejtim te Shqiperise ose jo Ish-punonjesi i SHIK-ut ne 1995 eshte arrestuar ne vitin 2008 pas 13 vitesh kerkim brbrEnde nuk dihet se si do te jete fati i Kumbaros i cili nese ekstradohet ne vendin tone pritet te nise gjykimi per te si i perfshire ne ceshtjen Hoxha brbrbr


Gazetastart