Home Thenie te Mencura …Duaj ate qe ke dhe jo ate qe duhet te kesh sepse...

…Duaj ate qe ke dhe jo ate qe duhet te kesh sepse bota eshte kjo qe eshte dhe jo ajo qe duhet te jete…

362
0

…Duaj ate qe ke dhe jo ate qe duhet te kesh sepse bota eshte kjo qe eshte dhe jo ajo qe duhet te jete…