Home Lajme Sport Edhe Shkumbini ne Europe

Edhe Shkumbini ne Europe

405
0
Tifoz i Shkumbinit ne Euro 2012

Ekipi i Shkumbinit nuk është pjesmarrës në Kupat e Europës, që nga themelimi i tij si ekip, por emri i tij ka qenë në stadiumin e “Stadion Narodoy” të Varshavës, në ndeshjen e 16 qershorit, midis Greqisë dhe Rusisë. Administratori i faqes zyrtare të klubit, me profesion stomatolog, që ka mbaruar studimet në Poloni, ka ndjekur ndeshjen Greqi-Rusi, me një bluzë me mbishkrimin “I love Shkumbini”. “Kanë qenë afro 300 persona të tjerë, të cilët janë bashkuar me mua në këtë prezantim, por jo të kombësisë shqiptare. Shpresoj shumë që një ditë, të prezantohemi zyrtarisht me simbolet e skuadrës peqinase.