Emisione TV

Ketu mund te shikoni emisione te ndryshme televizive,
Portokalli, Apartamenti XXL, Bypass Show, Zone e Lire, Opinion, Procesi Sportiv, etj etj…

TVSH RTK TOP CHANNEL KTV Klan Kosova ABC News Syrivision Dukagjini Ora Albanian Screen Duck ZicoTV Albanian Screen Duck ZicoTV Albanian Screen Duck ZicoTV SuperSonic

 

TVSH

Lajme, Log, 7×7, Zik Zak, Sport, Programi i mëngjesit dhe shumë emisione të tjera.

RTK

Lajme, Oxygen Show, Pro et Contra, Amazin b’e Njeri, Familja Moderne, Kafeneja Jone, etj.

TOP CHANNEL HD

Top Show, Top Story, Portokalli, Fix Fare, Sport, Pasdite ne TCH, Wake Up  etj.

KLAN HD

Lajme, Opinion, Milioneri, E Diela Shqiptare, Sport, Zone e Lire, Kenga Magjike, Kenget e Shekullit, etj.

KTV

Lajme, Interaktiv, Rubikon, Express, Sporti, 038, Pulsi, Oops, etj.

KLAN KOSOVA

Lajme, Zona e Debatit, Prive, Ora Shate, Sport, Top 10, Fjalekryqi.

KOHA Televizion

Lajme, Astrologji, Studio Sport, Fokus, Koha Night News, Gjurm, Bota Sot, etj.

ALBTV USA

ALBTV, transmeton direkt nga Michigan emision te dedikuar shqiptareve nga te gjitha trevat si dhe Malesia e madhe.

ALBANIAN SCREEN

Lajme, Bugajski Hour, Skaner Kampionat, Orkidea, Drite Hije, Agon, Target, Prizem.

ALSAT M

Lajme, Milioneri, Seriale Spanjolle: Ezel, Gumus, Aurora, Muzike, Stuhi e qete, etj.

SYRIVISION

Lajme, Seriale, Emisione te ndryshme nga Kosova dhe emisione te perqendruara nga Gjakova, etj.

DUKAGJINI

Lajme, Seriale, Emisione te ndryshme nga Kosova dhe emisione te perqendruara nga Peja, etj.

NBC

Local, over the air programming.

Channel 1

Kanali televiziv me i ri e shtepise Digitalb.

TV KOHA, M

Lajme, Sport, Mejdani, Ditari, Dita e Shate, What’s Up, si dhe emisione per Maqedonine.

TOP NEWS

Lajme Live te ndryshme dedikuar shqiptarise, rajonit dhe botes.

ABC NEWS

Kanali me i ri i informacionit shqiptar ABC News ju sjell ne ekran lajmet e fundit te vendit, rajonit dhe botes.

Super Sport News

Sports news.

RTCG

Lajme te drejtperdrejta nga vendi, rajoni dhe bota.

A1

Lajme te drejtperdrejta nga Kosova, Shqiperia, rajoni dhe bota.

ORA

Lajme te drejtperdrejta nga vendi, rajoni dhe bota.

UTV EDUCATION

UTV NEWS, Universitet dhe televizion, jo thjesht nje ekran por nje dritare drejt se ardhmes.

SCAN TV

Kanal televiziv dedikuar biznesit shqiptar. Emisionet kryesore: Bardhe e Zi, Blic, Proces, Elite Business etj.

EXPLORER SHKENCË

Kanal televiziv i dedikuar shkencës. Explorer Shkencë është kanal edukativ dhe informativ.

EXPLORER HISTORI

Kanal televiziv i dedikuar historisë. Explorer Histori është kanal edukativ dhe informativ.

PLANET

Kanal televiziv i dedikuar planetit. Planet është kanal edukativ dhe informativ.

T

Kanal televiziv i dedikuar me filma shqip.

DIGI PLUS

Kanal televiziv i dedikuar me seriale me te mira te botes.

OFILM NJË HD

Kanal televiziv i dedikuar filma ne gjuhen shqipe.

FILM DY HD

Kanal televiziv i dedikuar filma ne gjuhen shqipe.

PLUS HD

Kanal televiziv i dedikuar me seriale te nryshem ne HD.

BANG BANG

Kanal televiziv i dedikuar fëmijëve të moshës se vogël.

ÇUFO

Kanal televiziv i dedikuar fëmijëve të moshës se vogël.

DUCK TV

Kanal televiziv i dedikuar fëmijëve të moshës fillestare, 1-4 vjet.

MY MUSIC HD

Kanal televiziv i dedikuar muzikës shqiptare dhe asaj botërore.

MUSIC AL

Kanal televiziv i dedikuar me muzikë shqiptare.

ZICO TV

Kanal televiziv i dedikuar muzikës shqiptare moderni si, pop, rock, R&B, hip-hop.

SUPER SONIC

Kanal televiziv i dedikuar muzikës shqiptare moderni si, pop, rock, R&B, hip-hop.

DIGI FOLKLORIT

Kanal televiziv i dedikuar muzikës shqiptare klasike, folklorike etj.

CLUB TV

Kanal televiziv i dedikuar muzikes Boterore dhe shqiptare. Klubi i Mengjesit, Music Box, Makine me dy timona, Dashuri dhe Nostalgji.

SHQIPJA MUSIC TV

Kanal televiziv i dedikuar muzikes Popullore Shqiptare.

Top Albania Radio

Top Albania Radio

Top Gold Radio

Top Gold Radio

Radio Urban FM

Radio Urban FM

Dukagjini Radio

Dukagjini Radio

Radio Tirana

Radio Tirana

Radio Emigranti

Radio Emigranti

Radio Urban FM

Radio Urban FM

Radio Blue Sky

Radio Blue Sky

Radio Kosova

Radio Kosova

Radio Club Populore

Radio Club Populore

Radio NRG

Radio NRG