Home Emisione TV Al Pazar

Al Pazar

Shiko AL Pazar Live, emisionin e ri te Vizion Plus me Agron Llakaj dhe Behar Mera, perseritje ritransmetim, video nga youtube.. Ketu do te mund te shikoni videot e Al Pazar, si dhe Al Pazar Live

AL Pazar transmetohet cdo te shtune me ora 21:00 ne televizionin VIZION PLUS

NJE IDE E Agron Llakaj ku perkrah tij do te jete dhe nje humorist mjaft i njohur i ekranit shqiptar.

Al Pazar EPISODI I DYTE

Kliko brenda videos tek Playlist dhe do te shfaqen te gjitha videot e Al Pazar


Al Pazar Episodi i pare

Kliko brenda videos tek Playlist dhe do te shfaqen te gjitha videot e Al Pazar