Home Si te gatuajme Fjale te Urta Është e lehtë të lëndosh dikë dhe të thuash “Më fal”… Por...

Është e lehtë të lëndosh dikë dhe të thuash “Më fal”… Por është e vështirë të jesh i lënduar nga dikush dhe të thuash “Të falë”

291
1

1 COMMENT

Comments are closed.