Home Aktualitet Facebook, mbi 1 miliardë përdorues

Facebook, mbi 1 miliardë përdorues

319
0

Rrjeti social me i famshem, Facebook  ka arritur më shumë se 1 miliardë njerëz që e perdorin çdo ditë. Kompania tha se kalimi i piketës u njoftua nga themeluesi i tij Mark Zuckerberh në televizonin amerikan të enjtën.

Ai tha se ndihet krenar që rrjeti social është zgjeruar kaq shumë dhe falenderon përdoruesit që i kanë dhënë atij dhe skuadrës nderin t’i shërbejnë.

Që nga fillimet e tij të hershme në Universitetin e Harvardit, përdoruesit e Facebook-ut janë miqësuar njëri-tjetrin 140.300.000.000 herë.

Rritja e qëndrueshme është parë si vendimtare nëse Facebook-u është do të ruajë vlerën e tij – kompania ka parë rënie të çmimit të saj të ndarë në rreth $ 22 (£ 17) nga një çmim fillestar prej $ 38. Brazili, India, Indonesia, Meksika dhe Shtete e Bashkuara kanë numrin më të lartë të përdoruesve me një moshë mestare 22-23 vjeç