Faleminderit Zot, qe me dhe jeten. qe me bere te shoh bukurite e krijimit Tend…. qe me bere te njoh njerez te mrekullueshem…

qe te jetoja me ata momente te mrekullueshme… qe te kuptoja se ne kete jete ka dhe njerez te mire… qe edhe me nje shikim te lumturonin…. qe edhe me nje fjale te ndriqonin. qe me nje prekje dore dhimbjet ti lehtesonin…. Faleminderit o Zot qe me dhe syte.. ku bukurine e syve te tyre te shikoja…. Faleminderit qe me dhe zemren ti ndjeja….

Comments are closed.