Home Edukate islame Falja e teravive per naten e Kadrit ne Tirane 14 Gusht 2012.

Falja e teravive per naten e Kadrit ne Tirane 14 Gusht 2012.

497
0

Falja e namazit te darkes dhe teravive ne Tirane nga besimtaret musliman ne bulevardin kryesor. Kjo falje u be meqe perkonte me diten e 27 te Muajit te Ramazanit qe mendohet te kete shume mundesi jete dhe Nata e Kadrit.