Home Kuriozitete Faqja shqiptare ne Facebook hyn ne Rekordet Gines

Faqja shqiptare ne Facebook hyn ne Rekordet Gines

714
0

Nje faqe shqiptare ne Facebook me emrin Jeta Osh Qef, ka hyre ne rekordin Guiness per numrin me te madh e komenteve.

Jeta osh Qef eshte faqja shqiptare e cila ka thyer rekordin gines per numrin me te madh te komenteve ne nje post te vetem.

Gentjan Çekeli eshte autori i faqes dhe i postit qe ka mar nje numer mbi 1 milion komente.

Me poshte keni postin me komentet e bera nga fansat: http://www.facebook.com/Life.Is.Funny/posts/10150610378013371

Ndersa ketu ehte linku i faqes zyrtare te Rekordeve Gines qe verteton rekordin e kesaj faqeje.

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/1000/most-comments-on-a-facebook-item