Home Njoftime Festat zyrtare ne Shqiperi 2013

Festat zyrtare ne Shqiperi 2013

747
0

Kalendari i festave zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013 – Keto jane datat e festave zyrtare ne Shqiperi ne 2013

1 dhe 2 Janar – Festat e Vitit të Ri
14 Mars – Dita e Verës
22 Mars – Dita e Nevruzit
31 Mars – Dita e Pashkës Katolike
1 Maj – Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
5 Maj – Dita e Pashkës Ortodokse
8 Gusht* – Dita e Bajramit të Madh
15 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
19 Tetor – Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
28 Nëntor – Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 Nëntor – Dita e Çlirimit
8 Dhjetor – Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor – Krishtlindjet

Bankat janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela.

Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

 

Burim: Banka e Shqiperise

 

  • festat zyrtere peqini
  • kalendari i festave 2013
  • kalendari i festave zyrtare islame
  • festat ne shqipri
  • festat zyrtare 2013 ne shqiperi
  • kalendari i festave 2013
  • festat zyrtare ne bot
  • kalendari festave zyrtare 2013
  • festat kombetare ne shqiperi 2013