Home Video lajme Fier, Vjosa përpin 70 ha fshatarët mbeten pa tokë

Fier, Vjosa përpin 70 ha fshatarët mbeten pa tokë

321
0

Rreth 20 familje në fshatin Varibob të komunës Cakran të Fierit kanë mbetur pa tokë bujqësore. Më shumë se 70 ha tokë janë përpirë nga ujrat e lumit Vjosë që për shkak të mungesës së pritave kërcënon tashmë dhe banorët e fshatit Kashisht, nën juridiksionin e komunës Frakull.