Home Aktualitet Filmi shqiptar Maya

Filmi shqiptar Maya

529
0


Në Kinema imperial po te shfaqet filmi shqiptar “Maya” me regjisor Pluton Vasi dhe skenar të Luljeta Leshatakut.

Maya Filmi tregon një copëz historie nga Shqipëria e sotme, por edhe nga Shqipëria e së djeshme.

Ngjarjet zhvillohen në një “qytet” të qetë, ku ujërat trazohen pikërisht në momentin e ardhjes së të “huajit”, Samiut, një i ri nga Evropa me origjinë shqiptare që sjell në Shqipëri, sipas amentit, eshtrat e të atit i larguar pas luftës së dytë botërore.

Rovena Lule, mban peshën kryesore në film, në rolin e Maya që dashurohet me shqiptarin e sapo ardhur nga Perëndimi.

Se shpejti do te japim mundesine e shikimit dhe shkarkimit te filmit ne internet

Me teper rreth filmit  http://shqiptari.net/filmi-shqiptar-maya-2011