Home Kuriozitete Format më të bukura të një shalqini

Format më të bukura të një shalqini

268
0

Nje shikim i afert i tyre nga tregon se keto pamje jane bere nga qerimi i ketij fruit me nje mjeshteri te vecante.

Kjo menyre realizimi skulpturash eshte nje tradite qe ne vitet 700, kur qerimi i frutave per te bere forma te ndryshme ishte nje zakon dhe shpesh perdorej neper bankete e festa.