Home Lajme Sport Fotot dhe VIdeo te Stadiumeve Poloni – Ukraine 2012

Fotot dhe VIdeo te Stadiumeve Poloni – Ukraine 2012

437
1
Foto e stadiumeve euro 2012

Pak ditë na ndajne nga fillimi i evenimentit më të madh Evropian te futbollit. Polonia dhe Ukrahina do jenë mikëpritëse të këtij evenimenti. Me poshte do te keni mundesine te shihni fotot e stadiumeve ku do luhen te gjitha ndeshjet e Euro 2012.

Stadiumi Komunal (Stadion Miejski), Poznan

Kapaciteti : 41.609

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Poznan:

10 qershor: Irlandë v Kroaci (20.45)
14 qershor: Itali v Kroaci (18.00)
18 qershor: Itali v Irlandë (20.45)

Stadiumi Komunal (Miejski Stadion), Wrocław

Kapaciteti : 42.771

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Wroclaw:

8 qershor: Rusi v Rep. Çeke (20.45)
12 qershor: Greqi v Rep. Çeke (18.00)
16 qershor: Rep. Çeke v Poloni (20.45)

Stadiumi Kombëtar (Narodowy Stadion), Varshavë

Kapaciteti : 58.145

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në stadiumin Narodowy:

8 qershor: Poloni v Greqi (18.00)
12 qershor: Poloni v Rusi (20.45)
16 qershor: Greqi v Rusi (20.45)
21 qershor: Fituesi i Grupit A ndaj vendit të dytë në Grupin B (20.45)
28 qershor: Gjysmëfinalja II (20.45)

PGE Arena,Gdansk

Kapaciteti : 40.000

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në PGE Arena:

10 qershor: Spanjë v Itali (18.00)
14 qershor: Spanjë v Irlandë (20.45)
18 qershor: Kroaci v Spanjë (20.45)
22 qershor: Fituesi i grupit B ndaj vendit të dytë në Grupin A (20.45)

Stadiumi – Arena Lviv

Kapaciteti : 34.915

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Arena Lviv:

9 qershor: Gjermani v Portugali (20.45)
13 qershor: Danimarkë v Portugali (18.00)
17 qershor: Danimarkë v Gjermani (20.45)

Donbass Arena, Donetsk

Kapaciteti : 51.504

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Donbass Arena:

11 qershor: Francë v Angli (18.00)
15 qershor: Ukrainë v Francë (20.45)
19 qershor: Angli v Ukrainë (20.45)
23 qershor: Fituesi i Grupit C ndaj vendit të dytë të Grupit D (20.45)
27 qershor: Gjysmëfinalja I (20:45)

Stadiumi Olimpik (Olimpiyskyi), Kiev

Kapaciteti : 68.000

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Kiev:

11 qershor: Ukrainë v Suedi (20.45)
15 qershor: Suedi v Angli (18.00)
19 qershor: Suedi v Francë (20.45)
24 qershor: Fituesi i Grupit D ndaj vendit të dytë të Grupit C (20.45)
1 korrik: Finalja (20:45)

Stadiumi Metalist, Kharkiv

Kapaciteti : 38.633

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Stadiumin Metalist:

9 qershor: Holandë v Danimarkë (18.00)
13 qershor: Holandë v Gjermani (20.45)
17 qershor: Portugali v Holandë (20.45)

1 COMMENT

Comments are closed.