Home Video lajme Francë, 8 persona nën gjykim per financim të ekstremizmit islamik

Francë, 8 persona nën gjykim per financim të ekstremizmit islamik

245
0

Tetë persona po gjykohen në Paris nën akuzat për vjedhje të armatosur dhe financimin e ekstremizmit islamik. Tetë të pandehurit akuzohen për një vjedhje të armatosur dhe një përpjekje tjetër në zonën e Parisit në vitin 2004 dhe 2005.