Home Kuriozitete Francezi pa gjymtyrë noton për 13 orë

Francezi pa gjymtyrë noton për 13 orë

422
0

42 vjecari Philippe Croizon i cili është pa këmbë e duar ka notuar për 13 orë dhe ka përshkuar 34 km duke kaluar nga urëjat anglez për në Francë.

Ai është një hero modern i cili vendosi që të jetojnë jetën intensivisht dhe për të treguar se vështirësit mund të tejkalohen dhe jeta vazhdon pavarësisht vështirësive.

Philippe, para disa vitesh si pasojë e një aksidenti në punë humbi të dyja këmbëtë dhe të dyja duart. Ai kishte premtuar se do e bëntë një gjë të tillë dhe për t’ja arritur qëllimit të tij i’u desh të stërvitej dy vjet.

Por kjo ky rekord tij ishte dhe një mesazh për të gjithë handikapatët, që ata të mos dorëzohen, se gjërat në jetë mund të arrihen dhe kur nuk je një person normal si gjithë të tjerët