FSHF dhuron fushë minifutbolli për burgun e Peqinit

Burgu i Peqinit do te kete tani e tutje nje fushe futbolli. Federata e Futbollit i ka dhuruar një fushë mini-futbolli burgut të Peqinit, ku të dënuarit kanë mundësi të tregojnë pasionin e tyre për këtë sport. Në fund është luajtur edhe një ndeshje mes të dënuarve dhe ish-lojtarëve të kombëtares.

Comments are closed.