Home Si te gatuajme Fjale te Urta Gjërat më të bukura duhet të luftosh për t’i pasur… dhe kur...

Gjërat më të bukura duhet të luftosh për t’i pasur… dhe kur i ke, duhet të luftosh per t’i mbajtur..!

988
0
Gjërat më të bukura duhet të luftosh për t’i pasur… dhe kur i ke, duhet të luftosh per t’i mbajtur..