Home Thenie te Mencura Gjerat me te mira dhe me te bukura ne jete as nuk...

Gjerat me te mira dhe me te bukura ne jete as nuk shikohen, as nuk preken, ato mund te ndjehen vetem me zemer..

326
0

Gjerat me te mira dhe me te bukura ne jete as nuk shikohen, as nuk preken, ato mund te ndjehen vetem me zemer..