Home Web/Hi-Tech Google+, kokurrenti i ri i Facebook

Google+, kokurrenti i ri i Facebook

325
0

Del Google+, kokurrenti i Facebook Google, kolosi i Mountain View, ka bërë publik rrjetin e vetë social, Google+, që do të hyjë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me Facebook, liderin e sektorit.

Për momentin shërbimi i Google+ është i rezervuar për një numër të kufizuar të përdoruesve që shumë shpejt do të kenë mundësinë të ftojnë persona të tjera për të shpërndarë informacione, fotografi dhe linqe.

Një prej ndryshimeve mes Google+ dhe Facebook është madhësia e grupeve.